Elaikos – Picual, Blend, Megaritiki, Thasitiki

4 különböző erősségű íz, különböző olajbogyó-típusokból. Exkluzív, limitált széria, 2020. évi New York-i Nemzetközi Olívaolaj verseny aranyérmese. Származási hely: Kavala, Észak-Görögország Kiszerelés: 250 és 500 ml üveg

Cretan Gold olívaolaj

CRETAN GOLD – A krétai folyékony arany

Miért válasszuk a CRETAN GOLD olívaolajat?

Mert ez a híresen szép aranyoszöld színű olívaolaj gyümölcsös-körtés aromája rabul ejti az ízlelőbimbókat bársonyos és hosszan tartó mandulás ízével. A Cretan Gold egy selymes, könnyű és visszafogott ízű, talán a legsokoldalúbban felhasználható extra szűz olívaolaj.

Fajta: Koroneiki

Származási hely: Sitia, Kréta

Védett eredetű, extra szűz görög olívaolaj

Savtartalom: <0,8º

Kiszerelés: 500 ml üveg, 1 liter üveg, 5 liter fémdoboz

Fémdobozos Liokarpi olívaolaj

LIOKARPI – A hosszú élet titka

Miért válasszuk a LIOKARPI olívaolajat?

Tökéletes egyensúlyban lévő gazdag, friss, gyümölcsös ízvilág és sűrű textúra. Ízében rozmaring és kakukkfű is fellelhető, citrusos, mandulás felhanggal. Kizárólag mechanikai eljárással kinyert, hidegen préselt, prémium minőségű, felső kategóriás extra szűz olívaolaj.

Kiváló kísérője a könnyű, mediterrán ételeknek, leveseknek és salátáknak. Mártogatósokhoz vagy pirítóson ellenállhatatlan!

Követve a több évtizedes, 1930 óta tartó családi hagyományt a Protogerakis fivérek termékei 20 különböző rangos helyezést értek el az évente megrendezett nemzetközi olívaolaj versenyeken.

Fajta: 100% Koroneiki

Származási hely: Messara, Kréta déli része

Védett eredetű, prémium minőségű, extra szűz görög olívaolaj

Alacsony savtartalom: <0,3º

Kiszerelés: 250 ml, 500 ml és 1 liter fémdoboz, 500 ml és 1 liter üveg